ORGANİK KİMYA LABORATUVARI I DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

? Organik Kimya Laboratuvarı 1   için malzeme ve dolap teslimi aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Her öğrencinin kendi gün ve saatinde mutlaka gelmesi gereklidir. Aynı gün föy satışı da yapılacaktır.

Org.Kim.Lab. Gr.4  : 22 Şubat Pazartesi

Org.Kim.Lab. Gr.1  : 23 Şubat Salı

Org.Kim.Lab. Gr.3  : 24 Şubat Çarşamba

Org.Kim.Lab. Gr.2  : 26 Şubat Cuma

? Öğrencilerin bireysel olarak alması gereken malzemelerin listesi açıklanmıştır. Bu malzemelerin eksiksiz olarak malzeme ve dolap  tesliminin yapıldığı gün getirilmesi zorunludur. Malzeme listesine buradan ulaşabilirsiniz.

? Daha önceki dönemlerde Organik Kimya Laboratuvarı 1 dersini alıp kalan öğrenciler (laboratuvar deneylerini tamamlasalar bile), bu dersi tekrar seçmeleri durumunda dönem içinde deneyleri tekrar yapmak zorundadır. Laboratuvara devam zorunludur.

? 29 Şubat itibariyle deneylere başlanacaktır.

Org.Kim.Lab. Gr.4  : 29 Şubat Pazartesi günü   Grup 4'ün  Öğrenci dağılımı için tıklayınız.

Org.Kim.Lab. Gr.1  : 01 Mart Salı günü   Grup 1'in  Öğrenci dağılımı için tıklayınız.

Org.Kim.Lab. Gr.3  : 02 Mart Çarşamba günü   Grup 3'ün  Öğrenci dağılımı için tıklayınız.

Org.Kim.Lab. Gr.2  : 04 Mart Cuma günü    Grup 2'nin  Öğrenci dağılımı için tıklayınız.